Sidebar

29
do, sept

075 Gezondheid Lifestyle - Heeft uw naaste de diagnose dementie? Dan zult u waarschijnlijk te maken krijgen met veranderingen in het gedrag. Uiteindelijk zal communiceren een steeds grotere uitdaging worden. Hoe gaat u als mantelzorger het beste om met dit veranderende gedrag? En hoe past u uw eigen gedrag hierop aan? Samen met Zuster Jansen helpen wij u op weg met de volgende tips.

Lees meer: Omgaan met dementie: 5 tips voor mantelzorgers

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine
 • Een negatief zelfbeeld is een risico voor de gezondheid

  NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Uit onderzoek van Hunkemöller blijkt dat een negatief zelfbeeld van vrouwen een risico is voor de gezondheid. Maar liefst 2 op de 3 vrouwen die ontevreden zijn over hun borsten, doen geen self-checks op borstkanker en daar moet verandering in komen!

 • Zelfliefde heeft invloed op hoe goed jij jouw borsten checkt

  NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - In actie voor Pink Ribbon heeft Hunkemöller onderzoek gedaan naar de zelfliefde die vrouwen voelen én wat voor invloed dit op hun borsten heeft.

 • Wat is het elektronisch patiëntendossier?

  NL Magazine Gezondheid - Zorgverleners dragen de verplichting om een medisch dossier aan te leggen over de patiënten die zij behandelen. Tegenwoordig gebeurt dit in het elektronisch patiëntendossier. Deze softwaretoepassing maakt de toegang tot medische gegevens eenvoudig en transparant, zowel voor patiënt als zorgverlener. In dit artikel lees je wat het elektronisch patiëntendossier precies inhoudt.

 • Derde Dutch Grand Prix Zandvoort op 27 augustus 2023

  NLMagazine Sport – De derde Dutch Grand Prix van Zandvoort vindt volgend jaar plaats op 27 augustus en is de eerste race na de zomerstop. Volgend jaar zijn er voor het eerst ook 24 grands prix. Nieuw op de kalender is de grand prix in Las Vegas op 18 november 2023. Het totale schema met de kalender waar alle races in 2023 worden gehouden is door de internationale autosportfederatie FIA goedgekeurd.

 • Met Rick Winkelman naar Mercedes

  Als je een autofanaat bent, dan kun je hier je hart ophalen. Wauw! - NLMagazine Sport VIDEO - Autosportverslaggever Rick Winkelman is speciaal voor het Louwman Museum op zoek gegaan naar de Mercedes W196 van Fangio. Wat hij vervolgens zag overtrof zijn stoutste verwachtingen. Bekijk het reisverslag van Rick.

Beheerders gezocht banner

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.