Sidebar

29
do, sept

075 Zaanstad Cultuur - Vanaf 19 februari presenteert het Zaans Museum samen met Forbo en Atelier Open een nieuwe editie van de Forbo Linoleum Kunstprijs, een jaarlijkse kunstwedstrijd waar studenten van grafische opleidingen en kunstacademies uit het hele land aan kunnen deelnemen. Lees meer over Forbo Linoleum Kunstprijs 2022

Lees meer: Ode aan de Lino

13 november t/m 5 december, doorlopend

075 Zaanstad Uitgaan - Oh kom er eens kijken, wat je allemaal kunt beleven in het Zaans Museum: Van 13 november t/m 5 december wordt het Zaans Museum omgetoverd tot de chocolade- en speculaasfabriek van Sinterklaas. Kom gezellig langs voor het leukste én smakelijkste Sinterklaasuitje!

Lees meer: Chocolade- en speculaasfabriek van Sint

075 Assendelt Economie & Duurzaamheid - Forbo Flooring is door de Stichting Nederland CO2 Neutraal genomineerd voor de verkiezing van het duurzaamste bedrijf van Nederland. De vloerproducent, die duurzaamheid in haar DNA heeft en onder andere het CO2 neutraal geproduceerde Marmoleum levert, is samen met 62 andere bedrijven genomineerd, waaronder ook Lidl en The Seaweed Company.

Lees meer: Forbo genomineerd als duurzaamste bedrijf van Nederland

Beheerders gezocht banner

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.